2012. máj. 13.

Azt hallottam... (8)

Agave

Közeleg a könyvhét és a kiadó már hivatalosan is beharangozta a megjelenő könyveit. Mivel a blogjukon született egy poszt is, amely erről szól, így én nem is nagyon szaporítanám a szót. A felső sor az én érdeklődésem is felkeltette.



A kiadó további bejelentéseket tett: Örömmel értesítették az olvasókat, hogy néhány könyv utánnyomása várható, tehát május végére újra kaphatók lesznek a következők:
  • Jeff Lindsay - Dexter dühödt démonai
  • Jeff Lindsay - Drága, dolgos Dexter
  • Jeff Lindsay - Dermedt, dacos Dexter
  • Neil Gaiman - Sosehol
  • Laurell K. Hamilton - Lidérces álmok
  • Kondor Vilmos összes könyve

Gabo



Julie Garwood - Az ideális férfi

Megjelenés: május 31.

Dr. Ellie Sullivan befejezi rezidensi évét a kórház baleseti sebészetén, élete azonban fenekestől felfordul, amikor a parkban kocogva szemtanúja lesz, amint egy FBI-ügynököt lelőnek. Ő az egyetlen, aki látta a lövöldöző arcát, és azonosíthatja a kegyetlen, modern kori Bonnie és Clyde párost. Ellie hirtelen egy nyomozás közepén találja magát... egy nyomozás közepén, melyet a kihívóan jóképű Max Daniels ügynök vezet. Bár Ellie kétségtelenül vonzódik a férfihoz, a higgadt, gyakorlatias ügynök távolról sem az az ideális férfi, akiről mindig is álmodozott. El sem tudja képzelni az életében vagy szülei dél-karolinai otthonában, ahová húga esküvőjére indul haza. Ám a férfi mégis felbukkan Winston Fallsban. Max tájékoztatja Ellie-t, hogy a tetteseket elfogták, és a lánynak tanúskodnia kellene. A gond csak az, hogy korábban is elfogták már a bűnöző párost, ám mire tárgyalásra került a sor, a tanúkat megfélemlítették vagy eltüntették. Max Ellie árnyékául szegődik a tárgyalásig, és arra sem kell sokat várni, hogy - miközben golyók röpködnek körülöttük - kipattanjon kettejük között az a bizonyos szikra...
 Ár: 1990 Ft
340 oldal

Szimpatikus ár, szimpatikus fülszöveg, és nem kell egyetlen előzményen, sorozatköteten sem átrágnom magam, hiszen önálló regény, így erős a gyanúm, hogy megnézem én is milyen krimiket tud írni Julie Garwood, eddig még nem volt hozzá szerencsém, pedig ott a magyarul is teljes Buchanan sorozat.

 
Johanna Lindsey - Fagyos tüzek

Viking trilógia 1. 
Megjelenés: május 31.
444 oldal 
2230 Ft

Johanna Lindsey romantikus regényeiben hús-vér figurákból, izgalmas kalandokból és lüktető szenvedélyből szövi lebilincselő történeteit.
A jeges tengeren átkelő vikingek egy portyájuk alkalmával foglyul ejtik Lady Brennát, a bátor kelta szépség azonban megesküszik, hogy neki senki nem fog parancsolni – még a jóképű, de faragatlan Garrick Haardrad sem.
Garrick, a kegyetlen viking törzsfő fia, aki ahhoz szokott, hogy mindent megkap, amit csak kíván, vad ösztönösséggel teszi magáévá Brennát. A lány eleinte minden idegszálával küzd a rabszolgasors és nemegyszer mind a tíz körmével gazdája ellen, ám kiderül, a férfi korántsem olyan, mint elsőre látszik. És miközben Brenna bosszúra készül, Garrick csókjai elvarázsolják, és a fagyos norvég télben a vadóc kelta lány izzó szenvedélyre lobban.



Johanna Lindsey - Lángoló szívek

Viking trilógia 2.
Megjelenés: június 15.
416 oldal 
2230 Ft

Kristen Haardrad bátran állta Royce dühödt pillantását. A foglya volt ugyan Wyndhurst urának, de elhatározta, a rabszolgája nem lesz soha. A lány mit sem tudott a férfi szívében dúló gyűlölet okáról, sem az iránta érzett emésztő vágyról.
A nagy hatalommal bíró szász nemesúr méltó vetélytársra talált a viking szépségben – mindketten büszkék és erősek voltak, ám egy nap leomlott a kétely és bizalmatlanság fala, és a mindent elsöprő szenvedély egymás karjaiba űzte őket.


Johanna Lindsey esetében még jelentősen megrekedtem a Malory család köteteinél, nem ugrottam neki sem régi, sem új könyveinek, így a tavalyi Botrányos házasság is csak egy kósza gondolat, hogy majd egyszer talán olvasni fogom. Most viszont a vikinges témával számomra új lehetőségeket teremt. Tudom jól, hogy nem ő az első, aki róluk ír, mégis most érzem úgy, hogy ezekbe a könyvekbe belekóstolnék. Cseppet sem vagyok elégedett a borítókkal, és nem fogom azonnal megvenni őket, de remélem a könyvtár rövid időn belül a segítségemre lesz.


Egmont

Nalini Singh - Angyalkard
MEGJELENT
 

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon örülök az új híreknek, ez a vikinges dolog jól hangzik :)
    Nem tudnál adni némi információt az idei könyvhétről még? Az Agave oldalán én is láttam ezeket, de semmi több.
    Előre is köszi :)
    Róza

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A könyvfesztiválnál találtam megjelenési listát, de a könyvhétnél még nem láttam sehol, így csak kósza híreim vannak. Nem tudom mi érdekelne pontosan, de majd látod.

    Könyvmolyképző: nem teljes a lista, de ezek viszonylag biztosak
    Lauren Kate - Torment (Fallen 2.)
    Alex Flinn - Csók pont jókor
    Diana Gabaldon - Dragonfly in Amber (Outlander 2.)
    Spirit Bliss – Démoni érintés
    Benina – Megsebzett szabadság

    Victoria kiadó:
    Susan Elizabeth Phillips: Call Me Irresistible - máj-jún.
    Carly Phillips: Forró szívek (Hot Zone 2.) - máj-jún.

    Geopen
    Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
    http://moly.hu/konyvek/kendare-blake-anna-dressed-in-blood

    Alexandra
    George R. R. Martin: Sárkányok tánca - A tűz és jég dala V.

    Egyébként a Gabo fb-n írta, hogy a Garwood és a Vikinges 1. része már a héten ki fog jönni, nem kell a hónap végéig várni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...