2012. okt. 13.

Sorozat Szombat (16)

Alexandra Adornetto: Halo-trilógia
Halo trilogy

A pokol jegyese
2. kötet
IPC könyvek
október 22.
2990 Ft
Bethany Church egy angyal, akit azért küldenek a Földre, hogy féken tartsa a sötét erőket. Szerelmes lesz, ami nem a küldetése része, de Beth és halandó barátja, Xavier Woods között őszinte, erős kötődés alakul ki. Ám még Xavier szerelme és arkangyal testvérei, Gabriel és Ivy törődése sem képes megakadályozni, hogy Betht rávegyék egy motorozásra, ami a pokolban ér véget. Ott a Jake Thornnal kötött alku fejében Beth visszatérhet a Földre, de amit a démon cserébe kér, az elpusztíthatja a lányt es valószínűleg a szeretteit is.
A történet, amit Alexandra Adornetto a New York Times bestsellereként bemutatkozó Lázado (Halo) cimű regényében kezdett, akciódús, váratlan fordulatokkal kel életre újra, miközben angyalok csatáznak démonokkal, ami próbára teszi Bethany szerelmét.

Megjelenés:
Több webáruházban is október 22-ét írnak.

A borító: 5/4
Mondhatom azt, hogy tetszik, bár az eredeti még jobban. Színösszeállításban azért egészen passzolnak egymáshoz.

Érdeklődési indexem:  5/3
Bevallom őszintén még az első kötethez sem volt szerencsém, de ha minden jól megy, akkor hamarosan el fogom olvasni, hiszen egy könyvtári példány épp itt van nálam.
Nem olvastam igazán sok dicsérő kritikát a Lázadóról, így mondhatni nem tűnik egy sikersztorinak, de engem azért érdekel és utána már tudni fogom, hogy jöhet-e a folytatás is.


A sorozatról 

Műfaj: young adult fantasy, angyalok

A sorozat kötetei:
  1. Halo (2010) - Lázadó (2012)
  2. Hades (2011)  - A pokol jegyese (2012)
  3. Heaven (2012)  

Magyarul



Hasonló rovatok a Könyves blogok oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...