2013. okt. 14.

Az álmok tengere és a bőség zavara

Amióta a Maxim kiadó bevállalta, hogy nyit a szórakoztató irodalom felé és Dream válogatás kategórianév alatt regényeket jelentet meg, én csak ámulok és bámulok. Nemcsak élvezetes olvasmányokat választanak, hanem még játékra is invitálták a leendő olvasókat, hogy együtt találjuk ki mely történetek is várhatók a közeljövőben és lehetőséget adtak a kezünkbe, hogy a többség számára legmegnyerőbb külső győzedelmeskedjen. Már ezek a tettek is szóra érdemesek, de leghálásabbnak talán az ELŐRENDELÉSI AKCIÓjukért lehetünk, hiszen legtöbbünk nem egy könyvet nézett ki magának, így a 30%-os kedvezmény igencsak kecsegtető ajánlat, hogy azonnal hozzájuthassunk a kiszemeltekhez, pláne a két könyv rendelése esetén elengedett kiszállítási díjjal együtt. 
Én már régen kosaramba tettem a kiválasztottakat, aki még nem cselekedett hasonlóan, annak lassan már csak 24 órája maradt a gondolkodásra, hiszen október 15-e az első megjelenési hullám és ezzel együtt az akció vége. 

 Amire azonnal igent mondtam...


Abbi Glines - Ha az enyém lennél

"Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?"
Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá.
Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.
Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni...

Első olvasatra nekem Sarah Dessen Tökéletes c. könyve jutott eszembe, ami nagy kedvencem és úgy érzem a Vincent fiúk sem fognak csalódást okozni.


Jennifer E. Smith - Milyen is a boldogság?

Két idegen, Graham Larkin és Ellie O’Neill akkor ismerkednek meg – legalábbis virtuálisan –, amikor Graham véletlenül e-mailt küld Ellie-nek kedvenc háziállatáról, Wilburről. A két tizenhét éves fiatal e-mailezni kezd egymással, bár az ország átellenes felén élnek, és még egymás keresztnevét sem tudják.
Szellemes és feledhetetlen levelezésükben Graham és Ellie feltárják egymás előtt az életüket, reményeiket és félelmeiket. De mindent azért nem osztanak meg a másikkal: Graham nem tud Ellie családjának titkáról, Ellie-nek pedig fogalma sincs, hogy Graham a rivaldafényben él.
Miután Graham kihasználja a lehetőséget, hogy elutazhasson Ellie otthonába, a maine-i Henley városkájába, netes kapcsolatuk végre valóban személyessé válik. De lehet egy pár két ennyire különböző hátterű fiatalból úgy, hogy minden ellenük szól?
Egy sorsdöntő nyár történetét elmesélve Jennifer E. Smith új regénye bizonyítja, hogy az élet – akárcsak a szerelem – tele van meglepő felfedezésekkel és szerencsés tévedésekkel.
Ha a szerelem e-mailben jelentkezik, vajon megéri válaszolni?

A Létezik szerelem első látásra? után egy Jennifer E. Smith könyvet sem fogok kihagyni. Remélem Graham és Ellie történetét is imádni fogom.


Jamie McGuire - Veszedelmes sorscsapás

Lehet-e túlságosan szeretni?
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!
A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti.
Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nem ismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt.

Egy újabb kihagyhatatlan regény! Ha isteni olvasmány volt a Gyönyörű sorscsapás Abby szemszögéből, akkor Travis gondolatait hallva már előre félek miféle függőséget kapok!


Rebeca Donovan - Elakadó lélegzet

"Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?"
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...
Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.

Kemény diónak tűnik a könyv, de nagyon vonzz.

Nagyon várom már a futárt, dilemmában vagyok melyikkel is kezdjem a sort, de hamarosan vége a megtartóztatásnak, hiszen szemem becsukva igyekeztem eliszkolni mindenféle hír, bejegyzés, vélemény elöl, hogy teljesen ismeretlenül tudjanak hatni a történések.


Ami még birizgálja a fantáziám...


 
Aminek még lehet esélye...



... és ami kimaradt...

 Cynthia Hand: AngyalvágyPeter Heller: Kutya csillagképKatherine Boo: Az örök szépségen túlLuca Di Fulvio: A lány, aki megérintette az egetAdam Makos: Felettünk a csillagos ég


A következő hónapot érdemes spórolással tölteni, hiszen nem lesz pénztárcakímélő a november sem. Jön a második megjelenési hullám, újabb jó kis sztorikkal, amelyekről később még beszámolok.

Addig is hírek a Dream válogatás FB oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...