2014. máj. 11.

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő

Kiadó: Maxim, 2014
Terjedelem: 156
Ár: 2499 Ft
Abby és Travis története harmadszor is boldog véget ért... a nagyregények után egy közös narrálású novellában teljesedett be ismét a szerelmük.

Jamie McGuire ezúttal a las vegas-i esküvőre fordított különös figyelmet és megmutatta milyen érzelmi hullámvasútban volt részük szereplőinek a rövid út alatt, amely végén Mr. és Mrs. Maddox lett belőlük.

Úgy kellett volna tekintem erre a szösszenetre, mint egy ajándékra, amely újra feleleveníti bennem az előző részek rajongását, ezúttal azonban képtelen voltam kizárni a személyes álláspontomat, amely finoman szólva sem egyeztethető össze a novellában megelevenített cselekménnyel.

Véleményem szerint Las Vegasban esküdni elfuserált egy dolog... húsz évesen kimondani a boldogító igent szintén nem szerencsés... kibújónak és alibinek használni a házasság szentségét egy érezhetően valós és mély szerelem - még ha csak papíron létező is - esetén KIÁBRÁNDÍTÓ.

Ennek tükrében pedig azt kell mondanom, a kötet jelentős része csalódást okozott. A folytonos színlelés, félelem, szorongás, sírás nem segítette elő, hogy kellemesen érezzem magam Travisék társaságában. Nem a jóféle izgatottság volt ez, amely mindenkit elérhet. Ez bűzölgő kétségbeesés volt, amelyet a tragikus tűzvész miatti bűntudat, az elbukás lehetősége hozott a felszínre. A borús felhőkön számomra egy édesanya levele tudott csak valamiféle földöntúli napsugárként áthatolni. Ha végére nem lett volna az évforduló, a már felszabadult párossal és a dilis családtagjaikkal, barátaikkal, akkor igencsak puffogva csaptam volna össze a könyvet és átkozom az írónőt, hogy keserű szájízt hagyott bennem utolsó Travises történetével. A Srác még mindig szexi, még mindig levenne a lábamról, de most kevés volt, hogy egyedül fenntartsa a lelkesedésem. Szerencsére a befejezés kellőképp romantikus és megmosolyogtató volt, hogy egy kissé fellélegezzek.

A novellát letudva pedig ideje figyelmem a Maddox család szintén vonzó férfi tagjaira fordítani, mint tudjuk, elsőként Trentre. Bízom benne, hogy az eredeti júliusi megjelenést (Beautiful Oblivion) még az idén egy magyar is követ majd, hiszen a kis bökkenő ellenére is rajongónak vallom magam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...